“100 kugler” | Project

VIDEO – Kuglefilm

100 KUGLER. Drejede i træ indsmalet fra indtil videre tre kontinenter, 16 lande, 27 arter af træ. Alle kugler har diameterne 10 cm. Kuglebanen der løber gennem det åbne rum er på vej.


3 Comments

 1. Er dine trækugler til salg?

 2. Hej Teis
  Kan du give en pris på at lave 70 stk. egetræs kugler på Ø50mm.?
  Jeg skal bruge dem i forbindelse med en pris til en kunde jeg har.
  Jeg håber du kan hjælpe.

 3. Hej Teis

  Jeg er redaktør hos Clio Online og er ved at lave en ny undervisningsportal til faget håndværk og design. I den forbindelse vil jeg høre, om jeg må have lov til at bruge nogle af dine billeder her fra sitet? – blandt andet billedet af de forskellige træsorter (http://teisdichabrahamsen.dk/wp/2011/03/balance/)
  Mvh
  Marianne Wolter Redaktør hos Clio Online for faget Håndværk og design