Værkstedet på Dyrholmgård – Værkstedet er i 2019 flyttet fra Nyrnberggade, Kbh S. til min kones og min firlængede gård, Dyrholmgård, Almevej135, i Gilleleje. Værkstedet ligger i en gammel nyrestaureret svinestald og værkstedskapaciteten bliver på sigt udvidet i den gamle kostald og i loens højloftede rum. På værkstedet arbejder jeg med følgende områder:

Møbelsnedkeri – prototyper – inventar – Jeg arbejder med møbelsnedkeri som møbler, prototyper, objekter og unika på værkstedet. Når jeg arbejder med møbelsnedkeri for fremmede og i mine egne produktioner, lægger jeg stor vægt på at kvaliteten er i top. Det er vigtigt at vise at møbelsnedkeriet lever og at udbrede kendskabet om, at alt kan lade sig gøre. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Møbelkonservering – Restaurering – Opgaverne jeg stilles, løses på eget værksted under sikrede forhold. I visse tilfælde kan jeg rykke ud med mit mobile værksted og lave opgaverne på stedet.

Trædrejning –Trædrejning til særlige formål og egen-produktioner. 

Kurser i trædrejning, konservering, snedkeri – Kurser tilbydes på eget værksted Link til undervisningstilbud

Udstillinger – Arbejder med materiale og ideer til at sammensætte et projekt, der udstilles. Det er altid givende at sætte sig selv en ny udfordring og få kombineret tanker og ideer, med møbelsnedkeriets mange facetter og muligheder. I mange sammenhænge bliver samarbejdet med en kunstner, et produkt formet ud fra fælles viden.

Videoer – Det er spændende at forevige og vise processer og tanker omkring mine mange faglige gøremål.
Dette gøres løbende og fremvises gennem video her på siden.
Følg også videoerne på:  
Youtube.   Facebook.  Instagram.